top of page
Videocamera

LIVESTREAM STUDIO

Wil je een webinar, een livestream of een video-opname in een echte livestream studio organiseren? Maak dan kennis met de ARQ livestream studio, welke voorzien is van alle audiovisuele faciliteiten om je evenement, training, workshop, interview of onderzoek succesvol online te arrangeren.

 

Dit alles kunnen we ook bij u op locatie verzorgen!

Met onze livestream studio kun je jouw evenement, webinar, presentatie of bijeenkomst live streamen naar social media platforms zoals YouTube, Meet of Facebook. We kunnen zelf ook een omgeving creëren waar u deelnemers eenvoudig kunt uitnodigen door simpelweg een link met hen te delen. Zij kunnen op verschillende manieren deelnemen, met hun laptop of mobiele device, vrij toegankelijk of middels een persoonlijke toegangsticket met wachtwoord.

 

In onze livestream studio is er qua content van alles mogelijk. Je kunt gebruik maken van een green screen om zodoende elke gewenste achtergrond te tonen of zelf in je presentatie te laten ‘verschijnen’. Maar je kunt in onze livestream studio ook gebruik maken van een mooie opgestelde discussietafel of de livestream set op jullie eigen locatie / een externe locatie inzetten!

 

Naast het live streamen van een bijeenkomst, evenement of webinar kan je ook eenvoudig content delen vanaf je eigen pc, interactieve sessies opzetten met mensen thuis en een video-call met de livestream combineren om zodoende een vraag en antwoord gesprek op te zetten.

 

Al je activiteiten kun je bovendien volledig personaliseren naar je merk of evenement, waardoor deelnemers een perfecte beleving krijgen. Kortom: de mogelijkheden in onze livestream studio zijn eindeloos!

Video-opname,

ARQ Studio's

Bookshelf Broadcast

Op Locatie

bottom of page