About L'ARQ

321.jpg

L'ARQ is ontstaan doordat we mensen willen helpen. Aan de ene kant zagen we jongeren knokken voor de toekomst en aan de andere kant zagen we creatieve vrienden zonder werk door de corona-crisis. We moesten en zouden een manier vinden om beide partijen te helpen, zo is het idee ontstaan om mensen laagdrempelig hun talent aan te laten bieden via een creative management agency / boekingskantoor. Aan de andere kant kunnen talenten die zich hebben aangesloten bij dit creative management de jongeren motiveren om iets met hun talent te ondernemen.

Zo helpt L’ARQ beide partijen

L’ARQ betekent “de Ark”.

L’ARQ staat voor ‘het verzamelen van’.

Het verzamelen van mensen die hun talent zoeken of al gevonden hebben. Zij die een bepaald talent hebben maar een ander talent of coach missen die zij nodig hebben om zelf verder te komen, die connectie… juist daar is L’ARQ voor ontstaan.

 

De reden dat ik deze naam heb gekozen is omdat het een mooie verwijzing heeft naar mijn zoon, Noah. En omdat het precies staat voor wat ik voor ogen heb: het verzamelen van unieke “exemplaren”. De Ark van Noach verzamelde dieren, wij verzamelen mensen met talent. Bij L’ARQ zit van alles, van elk talent meerdere vormen. Zo werken we al met tal van muzikanten, fotografen, tal van dichters designers en videografen. Zij staan allemaal klaar om hun verhaal met jou of je zoon of dochter te delen.

 

We hebben allemaal één ding gemeen: we hebben van onze hobby ons werk gemaakt. 

Voor degene die zoekende zijn, hen begeleiden wij! 

LEGACY-tekst-rgb-wit.png